неделя, юли 04, 2021

АНЖЕЛИКА ХЮСТЪН И ДЖАК НИКЪЛСЪН

ИЗТОЧНИК: VINTAGE EVETYDAY

ПРЕВОД ОТ АНГЛИЙСКИ: ПАВЕЛ НИКОЛОВ

Анжелика Хюстън и Джак Никълсън са заедно в продължение на седемнадесет години, от 1973 г., когато актрисата се запознава с Никълсън на парти в къщата му в Лос Анджелис и казва, че се е влюбила в него от пръв поглед. Бурната им афера продължава до 1989 г., въпреки че той ѝ изневерява многократно.

Последната капка, която прелива чашата, е, когато ѝ каза, че актрисата Ребека Брусард е бременна от него. И историята продължава - Ребека в крайна сметка има две деца от него.

В мемоарите си „Погледни ме“, издадени през 2014 г., Хюстън описва как бие зверски Никълсън по главата, когато той лекомислено ѝ казва по време на вечеря: „Някой ще има бебе“.

В интервю за американското списание “Closer” Хюстън каза, че Никълсън е любовта на живота ѝ, но признава, че е трагично лековерна към неговото обаятелно очарование.

Тя каза: "Опасно е, защото можете да получите това, което искате, с чар, но коварно" Въпреки всичко тя описа Никълсън като щедър човек и „някой, когото обожавах в живота си и ще продължа да обичам цял живот“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.