понеделник, април 08, 2019

Военни телепати, Белият бурхан и Министерството на отбраната


АВТОР: ЮЛИЯ ЛАТИНИНА (“НОВАЯ ГАЗЕТА“)

ПРЕВОД ОТ РУСКИ: ПАВЕЛ НИКОЛОВ

Какво печата официалното списание на военното ведомство, което „се свежда до целия ръководен състав“.

Не успя нашата власт да приеме закона за фалшивите новини и Министерството на отбраната ни зарадва с това, че скоро руски военни телепати ще изпепелят със силата на мисълта си чиповете в компютрите на противника, ще прочетат през стоманените сейфове всичките секретни документи, а също така ще се запознаят с мислите на враговете, използвайки съвременни технологии за метаконтакт и невербален разпит.

Изобщо казано, вижда се, че авторът на статията, публикувана в официалното списание на Министерството на отбраната, е чел много военна фантастика. Алтернативно е предположението, че е ял много гъби и съвсем не от белите.

Наистина, не е напълно ясно защо списанието на Министерството на отбраната, когато описва всичките тези потресаващи технологии, се съсредоточава върху военното им приложение.

Съгласете се, че ако можем да четем от разстояние мисли и документи и да се включваме със силата на руската духовност в компютрите, и без всякаква война ще бъдем първи в света.

За тази цел ще трябва само да се научим на заклинания, които не само ще разрушават чиповете, но и ще ги създават! Представете си какво преимущество ще получим, когато ще можем със силата на мисълта си за щамповаме чипове със стъпка 6 нм, докато жалките американци, затънали в своя материализъм, експериментират с Extreme Ultraviolet и прочее груби технологии! А какви възможности се откриват за създаване посредством заклинания на термоядрени електростанции, на хиперпространствени двигатели и на свръхзвукови ракети! Защото историята знае добре умението, описано, например, в епоса „Калевала“:

Доблестният Вайнемойнен,

белобрадият вълшебник,

с песен стягал свойта лодка,

с думи — свойта платноходка...

Съгласете се, някак си кощунствено е да предполагаме, че един езически Вайнемойнен може да прави това, което не може да прави нашето патриотично военно ведомство.

Но да оставим шегите. Съдбоносният текст на полковника от запаса Николай Поросков за метаконтактите и военната телепатия е публикуван в официалното списание на Министерството на отбраната. Списанието може да се намери на сайта на ведомството и „се свежда до целия ръководен състав на Въоръжените сили“. То се казва „Армейски сборник“ и това е вече втори опус на полковника. Първият беше посветен на акустичните куршуми, болезнените лъчи, вортекс технологиите и генетичните бомбардировки.

Корица на списанието „Армейски сборник“

От статията на полковник Поросков научаваме, като начало, че науката парапсихология „е била подвластна на египетските и вавилонските жреци“, а в Германия по времето на Хитлер с нея се е занимавала организацията „Анербе“.

Тук аз, трябва да си призная, съм малко объркана. Не става ясно все пак за съдбоносни бъдещи постижения ли става въпрос, или за стародавни тайни, който са владеели още древните египтяни?

Освен това достиженията на египетските и вавилонските жреци не ме впечатляват. Някак си не мога да си обясня защо египтяните, които уж владеели парапсихологията, са били покорени от диваците хиксоси през XVII век пр. н. е., от морските народи през XII век, а след това от Александър Македонски, който – доколкото знаем от Плутарх и Ариан – изобщо не се е занимавал с парапсихология! По същия начин не мога да разбера защо напредналите вавилонски парапсихолози са били разгромени от най-обикновените персийски стрелци с лъкове още през VI век пр. н. е.

Моят скепсис е свързан с това, че не само египтяните и вавилонците, но даже и техните победители, хиксосите и персите, не са били много напреднали в използването на военната техника. XII век пр. н. е., ако помните, е бил епоха на бойните колесници.

Знаете ли защо на колесници? Защото цялата могъща военна вавилонска и египетска парапсихология не измислила не само балистични ракети и танкове, но се оказала неспособна да измисли даже седлото и да опитоми коня до такава степен, че да бъде яхнат по време на битка. И ето – сега ни казват, че египетските бойни колесници били голяма работа. В тях явно се е криела военната парапсихология.

Прототип на военен екзоскелет, руска разработка.

Но авторът продължава да дава газ: „Едно от главните преимущества на тази наука е в това, че позволява да се победи противникът с безконтактни методи. Руските командоси използваха бойните методики на парапсихологията в чеченските кампании“.

Наистина ли? В такъв случай защо Москва профука тези кампании?

Защото в първата Руско-чеченска война победи Чечня, а във втората – Кадиров. Получава се, че военната парапсихология не ни е помогнала срещу чеченците повече отколкото на египтяните срещу хиксосите.

„Парапсихологичните техники – продължава Поросков - позволяват на човека да овладее някои свръхвъзможности: дълго време да не се храни и да не пие вода, да е на водна диета, при която водата замества храната, а освен това да не спи по цели денонощия, като остава в отлично бодро състояние. Тези техники са владеели бродещите японски монаси ямабуши (в превод: „спящи в планините“) и монасите от Шаолин – последователи на Буда“.

Интересно е откъде авторът на статията е получил своите необикновени сведения за тайните на Шаолин – от фирмите на Брус Лий или от „Разкази за необичайното“ на Пу Сунлин? Залагам на Брус Лий, защото не съм толкова сигурна, че авторите на подобни текстове са специалисти по класическа китайска проза.

При това в историята има една съвсем конкретна война, която монасите от Шаолин и подобни на тях духовни личности водели срещу европейците. Тя се нарича въстание на ихетуаните, което избухнало точно на границата между XIX и XX век. Ихетуаните, наричани още боксери, били местни китайски патриоти, които смятали искрено, че имат гигантски парапсихологически преимущества пред западните колонизатори. Вождовете на ихетуаните разказвали на своите последователи как летят нощем над вражеските градове Лондон и Париж и сеят там чума. Освен това, те твърдели, че куршумите не ги ловят, което колонизаторите коварно използвали. Те направо разстрелвали от упор високодуховните главорези. Просто Холивуд още не съществувал и невежите европейци не знаели, че си имат работа с изключителни духовни практици.

Фрагмент от публикацията на Поросков

Научната рота на Руската гвардия

Статията на полковник Поросков в официалното списание на Министерството на отбраната, между другото, не се ограничава само с описание на военно-полевите магии на Вавилон и Шаолин. Авторът смята също така за свой дълг да ни предупреди за гнусните западни магьосници, които изтребват човечеството с помощта на ваксини, радиация и ГМО.

Да-да! Ваксините, ако не знаете, са престъпни средства, измислени на Запад с цел геноцид.

„Според постъпващи оскъдни сведения населението се намалява с помощта на ваксини“ - съобщава Поросков.

Точно така! За това са писали още през XVIII век: ако те ваксинират срещу едра шарка, ще се превърнеш в крава. Но на западните магьосници не са им достатъчни само ваксините! Те са разработили изкуствени мутиращи грипни щамове и генномодифицирана храна. А „американската компания „Епицид“ е създала сорт царевица, чиято употреба за храна води до стерилност“. (В действителност обаче Епицид е само сиракузки тиранин, управлявал през III век пр. н. е.)

„От 40-те до 60-те години на стотици бременни жени в САЩ са давани радиоактивни хапчета – твърди по-нататък авторът, без изобщо да се позовава на някакъв източник, - а на новородени деца са правени инжекции с радиоактивни вещества, на стотици затворници са облъчвани половите органи. И всичко това заради заблуждението, че радиацията е уж полезна за здравето. Нещо повече, обречени жертви на автомобилни катастрофи са инжектирани с плутоний, за да се види как организмът ще го отхвърля“.

Ау! Наистина ли? В САЩ са инжектирали на хората плутоний? Е, вече разбираме какво е се е случило с Александр Литвиненко – просто някой е искал да повтори американския опит.

Още един път: всичко това е напечатано в официален орган на Министерството на отбраната. И не трябва да казваме, че авторът е гледал прекалено много японски мултипликационни филмчета. Защото за генетично оръжие разказва и нашият президент – някой му казал, че може да се създаде оръжие, насочено срещу „генотипа на руския човек“.

Наистина, в историята има множество примери, когато една или друга култура е започвала да си въобразява, че владее някакво духовно оръжие, способно да смаже западните магьосници. Класически пример е избухналото през 1896 г. въстание на войните от племето матабеле. Те били ръководени от живия бог Млимо, който обещал да превърне куршумите на белите във вода, а снарядите им – в орехови черупки. Всички свършило с това, че белите застреляли коварно неуязвимия Млимо по време на сакрален танц.

Войни от африканското племе матабеле

Още по-рано, през 1889 година, аналогично движение избухнало сред американските индианци. То се наричало Танц на духовете и пророкът Вовока също обещал на своите последователи неуязвимост. Всичко свършило с клането при Уундейд ний – танцът не помогнал.

В същото време, когато Млимо и Вовока обещавали да превърнат куршумите на белите във вода, в Русия, в Алтайския край, се зародило движението на Белия бурхан. Един от местните шамани обещал същото като Млимо и Вовока – и тълпата алтайци била лесно разпръсната от руските войски, които разчитали не на магията, а на най-обикновените пушки.

И ето че сега Русия измина пътя от страна, която се е справила с Белия бурхан, до страна, в която статии за скорошното пришествие на Белия бурхан се печатат в официални издания на Министерството на отбраната.

Макар че разлика, разбира се, има. Млимо и Вовока съвсем сигурно не са пръскали държавни пари за проекти, обещаващи да превръщат куршумите на белите в орехови черупки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.