събота, април 18, 2009

Алена contra Лещански

Така е. Лещански предсказа, че Хасково ще бъде разтърсено от унищожителни земетресения, а Алена не закъсня да го опровергае, наричайки твърденията му „лъжа”.

„Гарантирам с името си на водещия астролог на България (брех, ма`а му стара! – П.Н.), че науката астрология няма нито изчислителните формули, нито емпиричния опит, за да прогнозира ден за земетресение, следствие на някакви звездни аспекти.» - казала Алена по bTV, цитирана от новинарския сайт actualno.com.

Тя, астрологията, не само няма формули за прогнозиране на земетресения, а и изобщо не е била, не е и никога няма да бъде наука, за каквато се опитва да ни я пробута астроложката, но това е друг въпрос, а тук думата ни е, че Алена се оказва много по-хитра от Лещански. Знае жената, че да се случи опустошително земетресение е с много, ама много по-малък шанс от това да не се случи и не пропуска случая да натрие носа на колегата си.

А иначе: Алена-Малена, Лещански-Мещански – все шарлатани от един и същ калибър.


Добавка: "Gazeta Wyborcza" е публикувала материал по случая. Честито на хасковлии, градът им стана известен и зад граница!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.