вторник, март 21, 2017

Умножи гласа си за България. „Да, България!“

Как многократно да увеличиш стойността на гласа си за „Да, България!“:

• Намери хората около теб, които не са сигурни за кого ще гласуват или се колебаят дали изобщо да го правят. Твоите родители, роднини, колегите, съседите и т.н.

• Сподели с тях защо вярваш на “Да, България!” и защо ще гласуваш за нас. Зареди ги с твоя ентусиазъм. Направи го в разговор на живо или по телефона, пиши им във facebook и т.н..

• Умножи силата на твоя глас: той вече е в пъти по-силен от схемите на платения вот! Колкото повече хора убедиш, толкова по-влиятелен е твоят глас.

Да говориш с околните за политика невинаги е лесно – „политика“ у нас е мръсна дума. И с основание. Въпросът е, че тук вече не става дума за политика. Става дума за това къде и как искаме да живеем. Става дума за разделителната линия между мафия и държава.

И на нас в началото не ни беше лесно да водим такива разговори. Но пък знаем колко са важни и как променят нагласите на хората около нас. И вече май се понаучихме 😉 Ето няколко съвета от нашия опит:

Когато другият се колебае и смята, че всички са маскари.

На такъв събеседник обикновено обясняваме, че нашата формация е съвсем нова. И в нея е пълно с хора като него. Хора, на които просто много им е писнало и са решили да се политизират, защото са изчерпали всички други варианти за въздействие върху системата. Тези хора не са маскари. Тези хора сме ние. Ако искахме просто да влезем в политиката, има далеч по-лесни начини от създаването на изцяло нова формация два месеца преди изборите.

Когато другият е чул, че Христо Иванов е „провален министър“.

На това отговаряме така: Христо Иванов е единственият министър, който стана и си тръгна от масата, на която всички останали си разпределят България все едно е баница. Христо пое поста на правосъден министър, за да направи съдебна реформа. Не му позволиха да я направи докрай, затова си подаде оставката. Дай Боже тази държава да има повече такива провалени министри.

Ако Христо Иванов искаше да е в схемите, щеше още да е на онази маса. Той не иска това. Иска да извади мафията от държавата, затова сега се връща с подкрепления от други почтени хора. Тези хора сме ние. Колкото повече сме, толкова по-бързо ще свършим това, с което сме се захванали.

Когато другият казва „Мен не ме интересуват политиката и изборите, аз си имам други грижи.“

Разбираемо е да си отвратен от политиката и политиците. Да ти е писнало да те лъжат. Да не искаш да си жертва на поредните празни обещания и нищо в живота ти да не се променя. Схемите и корупцията си вървят, само лицата се поразместват от избори на избори. „Да, България!“ е движение, създадено именно от хора, на които им е писнало едни партии да се разбират помежду си и нищо да не се променя. Забеляза ли как „Да, България!“ и Христо Иванов изведнъж се оказаха най-големият враг на политическото статукво, на медиите на #КОЙ, на главния прокурор? Трябва да има някаква причина да плюят толкова яростно по нас. Причината е, че не играем в схемите им и никога няма да го направим. И това ги плаши. Ако подкрепиш „Да, България!“, превръщаш гласа си в шамар в лицето на мафията!

Когато другият смята, че всичко е предрешено.

Нищо не е предрешено, всичко зависи от нас. Не, гласът ти няма да се изгуби, ако гласуваш за „Да, България!“. Просто мафията иска да мислим така. И дава много пари, за да ни го казва през всевъзможни медии и „авторитети“. Тя така работи. С димки и криви огледала. Това ѝ е единствената сила – да те убеди, че си слаб и нищо не зависи от теб. Истината е друга. Истината е, че ние сме повече и имаме план как да им счупим схемата. Гласувай сега за „Да, България!“, убеди и твоите близки да го направят. И тогава ония, дето издават книги за нас, ще бъдат безсилни! Нека на техния 200-хиляден тираж от лъжи отвърнем със смелост в тираж от поне 200 хиляди гласа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.