сряда, юли 22, 2009

Един успешен мандат по селски

Тази предизборна брошура я пробутали на майка ми в Бяла, а тя от учтивост я взела и я донесла на село.


Защо не съм я предал все още на огъня ли?

Има един разказ от Станислав Лем – „Професор А. Донда”. Там един професор все предупреждава, че информационното общество е изправено пред колапс и скоро ще рухне, връщайки човечеството към живота в пещерите, но никой не му вярва. И когато това все пак става, най-голямото удоволствие на професора, който вече живее в пещера, е да чете изрезки от стари вестници, в които са подложени на присмех неговите предупреждения.

Аз пък съм си сложил брошурата на БСП в стаята, в която се храним. Хапвам си с удоволствие, гледам „Един успешен мандат”, а зад гърба ми радиото предава как със зъби и нокти Станишев и компанията му драскат да се задържат поне на „Позитано” 20, след като благодарение на успешния им мандат бяха изпратени в дълбока опозиция.

Така удоволствието става двойно!


Забележка: Тъй като на село разполагам с ограничен емтелски интернет и пестя всеки мегабайт, спирам публикуването на коментари в блога си до 25 август, когато ще се върна в Ихтиман. За което се извинявам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.