сряда, юли 29, 2009

Ангел Грънчаров се развихря

Връщам се твърде уморен от един колопоход (за него може би - утре), но все пак решавам да надникна в интернет и... изненада!

Знаменитият философ Ангел Грънчаров ме удостоил с вниманието си. Удостоил ме типично в неговия стил. Измъкнал два цитата от предишната ми публикация, при което цялостният смисъл, естествено, се е загубил, и коментира, та се къса. И лепи етикети, на което явно добре се е научил при следването си в СССР! Пълна простащина, но така е - като си няма човек пишка да си играе, намира си други играчки! (Извинявам се на читателите за грубия изказ, подобно изразяване не ми е присъщо, но понякога и на мене ми писва.)

И още нещо - това е първото и последното споменаване на името Ангел Грънчаров на страниците на този блог. Изваждам го и от блогрола си и повече за мене тази личност не съществува. Да ходи да си пробутва евтините номера и фанатизма на друго място.

Точка.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.