събота, март 28, 2009

Новото откровение на Станишев

Знаем, че новите дрехи на царя, показвали голотата му, с една сума - истинската му същност. Става дума за царя от приказката, разбира се, а не за Симо Ментата – той и с дрехи, и без дрехи, все си е гол(а вода).

Какво показва новото откровение на Станишев обаче, аз не се наемам да коментирам, защото току-виж ме издебнал Соломон Паси и ме обвинил, че съм простак. Затова само ще спомена как преди време премиерът си призна, че давал подкуп на катаджии. А сега пък си признал, че като ученик бягал от училище.

Малко му остава на премиера да премиерства, но няма да се учудя, ако ни изненада през това кратко време с още някое ново признание. Пак от същия тертип.

С една дума – добър премиер си имаме, казвам аз, за да спазя приличието и да не очерня България пред чужденците. Защото думата добър не е лоша дума. Нали, мъдри Соломоне?..


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.