събота, март 28, 2009

Нещо се случи

Ако някой все още не е разбрал защо управляващите толкова се натискат да ровят безконтролно в интернета, значи е слепец над слепците.

В България нещо се случи, нещо, което досега не е било. Репликата на Соломон Паси за простотиите в блоговете отприщи такава медийна (блогърска) реакция, каквато дори министър Миков не е виждал и в най-тежките си кошмари.

Едно можем да кажем: със Соломон Паси е свършено. (Жалко, харесвах го някога.) Да взема кошницата и, както писа в един коментар Господин И, да ходи да бере маслини.

Но нещата не опират само до Паси. А ще висят като обеца на ухото за всеки самозабравил се управник: НЯМА МЕДИЕН КОМФОРТ И НЯМА ДА ИМА!

В българското медийно пространство нещо се случи. И след това нещо на някои хора ще им се прииска още повече да надничат в Мрежата. Тях можем обаче да ги успокоим с репликата от една не толкова далечна гражданска война: No pasarán!


Добавка рано следобед: Завихри се и гугъл-бомба "простак"!.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.