вторник, август 11, 2009

Убийците в затвора!

Странни неща предава моето телевизорче.


Полицаи протестират срещу съдебно решение. При това потвърдено и на втора инстанция. Издигнали са и плакат: „Познаваме ги и знаем, че са невинни”. Много добре, съдът казва: „Виновни!”, полицаи казват: „Невинни!”. Хора, които трябва да следят за спазването на закона, се изправят срещу закона. Български абсурди.

Познавали ги! Че то и ние ги познаваме. Е, не точно тези, които убиха Чората, но подобни на тях джелати, които пред Народното събрание пребиваха с настървение невинни хора, без да им мигне окото. Ако им паднеше, сигурно щяха и да убиват. Впрочем, имаше една жертва сред задържаните, но работата се замаза!

Време е всеки да отива там, където му е мястото! И без разни легенди за американски полицаи, които имали някакви си фантастични права. Празни приказки, вдъхновени от треторазрядни полицейски филми. И в Америка при убийство, независимо на кого, има задължително разследване за полицая, и ако се установи превишаване на правомощията, виновникът отива зад решетките. Като убиец. Защото мястото на убийците е там.


======================

Забележка: Тъй като на село разполагам с ограничен емтелски интернет и пестя всеки мегабайт, спирам публикуването на коментари в блога си до 25 август, когато ще се върна в Ихтиман. За което се извинявам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.