вторник, август 04, 2009

Диагноза

Под материалите в блога ми излизат едни звездички за оценяване на публикуваното. Позициите са четири: „Супер”, „Добре”, „Става”, „Скука” и „Зле”. И гледам, че от няколко дена, откакто пуснах един пиперлив материал, засягащ една конкретна личност, някой редовно цъка „Зле”, „Зле” и „Зле”. Дотук нищо лошо. Гледни точки различни.

Вчера обаче публикувах по молба на уредника на музей „Димчо Дебелянов” в гр. Копривщица, мой състудент и приятел, програмата на тазгодишния традиционен празник, посветен на паметта на големия български поет. Информация за едно КУЛТУРНО СЪБИТИЕ.

И… отново оценка „Зле”! От един човек.


Е това вече направо си е диагноза!!


======================

Забележка: Тъй като на село разполагам с ограничен емтелски интернет и пестя всеки мегабайт, спирам публикуването на коментари в блога си до 25 август, когато ще се върна в Ихтиман. За което се извинявам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.