вторник, август 18, 2009

Арестувани мафиоти в кадър

Цветен Цветанов, министър на вътрешните работи, в „Челюсти”: „Аз съм убеден, че ако имахме необходимия видеозапис на самата операция, която беше (с) Чората, мисля, че съвсем друго ще бъде и вашето отношение към това, което се случи…”

Ами, хайде де! Искаме видеозаписи с полицаи, които заковават в белезници едри бандюги (много по-едри от Чората!), а не да ни въртят по всички телевизии едва ли не като реклама как някаква си мадама одрала полицай пред нощно заведение. Хулиганката – по бързото съдебно производство и да не ни занимават три дена с кокошкарски истории! Арестувани мафиоти ни дайте в кадър!

И тогава наистина ще е съвсем друго отношението ни към това, което се случва.


======================

Забележка: Тъй като на село разполагам с ограничен емтелски интернет и пестя всеки мегабайт, спирам публикуването на коментари в блога си до 27 август, когато ще се върна в Ихтиман. За което се извинявам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.