събота, януари 31, 2009

Блог в траур

Когато реших да започна този блог, имах по отношение на него съвсем други намерения. Исках да пиша преди всичко за книгите, които чета, за филмите, които гледам, за музиката, която слушам, да показвам снимките, които правя, да разказвам за новите неща, които съм видял, защото обичам много да пътувам - пеш и с велосипеда...

Още от самото начало обаче се получи нещо друго. Блогът ми стана определено политически и продължава да върви в тази посока. За което, разбира се, не съжалявам. Има неща, които в края на краищата са по-важни в момента от книгите, филмите и пътешествията.

Затова от този ден нататък сменям и физиономията на блога си. Отказвам се от по-веселите цветове и го обличам в черни траурни одежди. С тях ще бъде, докато не отиде в политическото небитие некадърното правителство на Станишев и докато не се измете днешното мнозинство от депутати, което забрави, че е избрано да работи за избирателите си, а не само за себе си. Едновременно с това ще направя всичко възможно, ако това не се случи предсрочно, да стане категорично на предстоящите избори.

И тогава блогът ми пак ще се усмихне.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.