понеделник, януари 05, 2009

Руски академик предрича разпадане на САЩ

Към есента на 2009 година икономическата криза може да доведе до гражданска война в Съединените американски щати и до разпадането им, прогнозира руският академик Игор Панарин. За това научаваме от The Wall Street Journal и пряко от интервю на Панарин за вестник "Известия". The Wall Street Journal публикува и карта на частите, които ще се оформят според академика от разпадналите се Щати; пророкът-академик посочва и коя част чие притежание ще стане или под чие влияние ще попадне (също означено на картата):


---

Между другото Информационна агенция Stringer публикува в рубриката си "Компромат" материал със заглавие "Игор Панарин предсказва по-зле и от врачка". Цитирам само едно изречение от материала: "Нито една от неговите прогнози досега не се е сбъднала". И пак между другото, като имаме предвид, че Панарин е бивш служител на КГБ и сегашно светило на небосвода на Путиновата власт, нещата си идват съвсем на мястото.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.