неделя, февруари 01, 2009

Февруари - месец на мустаците

Така каза моят приятел и колега Джейсън, който е голям майтапчия. За някои не бил февруари, а април, че дори и май, но в университета, в който учил, месецът на мустаците бил през февруари. И предложи да почетем мустакатия месец, като си пуснем мустаци. Аз, естествено, се съгласих, а съпругата ми ме изгледа малко особено, но и тя се съгласи (или поне се примири). И как няма да се съгласи (или примири), нали Ги дьо Мопасан е казал, че целувка без мустак е като ядене без сол. Мопасан е бил, разбира се, мустакат:

А и българската героична история е пълна с мустакати мъже. Сред които Панайот Хитов държи първенството:

По отношение на световната история пък знаем, че единствената разлика между нацизма и комунизма е в мустаците:

С една дума - важно нещо са мустаците. Така че, това е резултатът при мене в началото на месеца (все още мижава работа):

А това е резултатът на Джейсън:

В края на месеца ще сравним постиженията, ще си направим по една окончателна снимка и ще обръснем тържествено мустаците. До другия февруари.

(Ето и адреса на Фейсгрупата Mustache Month - Peace Corps Bulgaria, която Джейсън създаде).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.