сряда, февруари 04, 2009

Кусур му на българското училище униформите

Министерството на образованието щяло да отпуска и тази година по 50 хиляди лева на училище за въвеждане на училищни униформи.

В същото време вече две седмици в моето училище температурата не може да надскочи средно 15 градуса (трябва да е най-малко 18 градуса по изискване), защото парното е отдавна амортизирано и плаче за пълна реконструкция, а от скапалата се дограма на прозорците вее такъв студ, че онзи ден ми настинаха вратните жили, както си седях на катедрата.

Ама на тъпанарите от образователното министерство нали им е топло в министелските кабинети, където се чудят всеки ден каква нова простотия да измислят, та какво ги грее това, че на учениците и на учителите им е студено. Ето защо ще пръскат грешни пари за лъскави парцали, а страшно наболелите битови училищни проблеми - яли ги кучетата!

Направо съм бесен!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.