сряда, август 06, 2014

Дясно и реформи

Мераклии за него – намират се.

Особено преди избори.

И тези също (пресни са, моят приятел Никола Пенев ги нарече „Контрареформаторски блок").


Ако попитате обаче избирателите какво е това дясна (респективно: лява) политика, съкрушително мнозинство от тях ще вдигне рамене.

Затова е права Аделина Марини, която вчера написа във Фейсбук профила си:

„Не знам вие как сте, пичес, но аз наистина имам чувството, че #шеполудея от идиотщините в дясно и затова много искам да подчертая ДЕБЕЛО на твърдоглавците, че ключовата дума в РБ е РЕФОРМАТОРСКИ, не е ДЕСЕН и всякакви опити да се говори за дясното и за десни политики маскират реалните усилия (или липсата им) за реформи. И ако ГЕРБ донякъде се напъхва с много усилия и издаване на неприлични звуци в някакво болно схващане за дясно, то е изцяло невъзможно да влязат в дрехите на реформатори. Тия жабета ги ручахме вече и бяха отвратителни с гарнитура от калинки. И освен това, да, ГЕРБ е Бойко Борисов и всякакви опити да се вмени друго, означават, че или ме правите на идиот, или вие сте. Искам да слушам за реформи и как точно ще ги осъществите, а не какво точно е ГЕРБ и дали могат да виреят заедно с реформаторите“.

Това е.

Който разбрал, разбрал.

Умът в края на краищата или го имаш, или го нямаш, не е х.., та да ти го вкарат…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.