вторник, август 05, 2014

За Русия и Украйна - пророчества

Нешка Робева изобщо да не си въобразява, че леля ѝ Ванга праща само на нея послания от онзи свят.

Като онова – по думите на Нешка - колко Ванга не одобрявала, че сме влезли в НАТО, при условие че „лелята“ се спомина преди да станем натовска държава.

В последно време Ванга активно говори от отвъдното и на руските средства за масова информация, съобщавайки им откровения за Русия и Украйна.


Ето какво казала Ванга за Украйна според изданието „Smi24.su“: „Това което се обединяваше, ще се разпадне на парчета. То ще биде до Русия“; и още: „Все по-често ще срещате хора, които имат очи, но не виждат, имат уши, но не чуват. Брат против брата ще тръгне, майки ще хвърлят децата си. Всеки ще търси начин да се спасява поединично…“ (според обективните руски журналисти под тези, които не виждат и не чуват, се визира Западът).

А за Русия думите на Ванга били следните: „Всичко се топи като лед, само едно остава недокоснато – думите на Владимир, славата на Русия. Прекалено много неща са принесени в жертва. Никой няма да спре Русия. Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света“.

Бре тази Ванга!

Русофилка от задгробието…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.