вторник, май 31, 2011

Достоен за Карлуково

Когато човек си помисли, че се е срещнал с най-голямата глупост, каквато може да има на света, глупостта току вземе и го изненада с нови, още по-необятни хоризонти.

И рече Красимир Велчев, политическа еднодневка и по ирония на съдбата председател на парламентарната група на ГЕРБ: Да има военно обучение в училищата и университетите!

Само по себе си това е колосална фатмашка глупост.

Аргументът обаче на Велчев е още по-разбиващ: „Ще е полезно за нацията, ще я направи боеспособна. Това, че сме в НАТО, не ни гарантира сигурността...“

Няма какво да коментирам, освен да кажа, че ако в случая ставаше въпрос за сценично представление, при същата тази реплика уважаващия себе си драматург неминуемо би извел на сцената двама яки мъже с бели престилки, които да отведат зад кулисите героя на път за Карлуково, спасявайки го по този начин от гнилите домати и развалените яйца, с които публиката справедливо би го замерила...


-------------------------------

Ако имате време, надникнете непременно тук: http://tv.dsb.bg/


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.