вторник, март 29, 2011

Прекалили са

“Програмата на неправителствената организация “Заедно в час“… дава възможност на най-инициативните и способни млади хора да преминат през специално обучение как да преподават ефективно, след което да работят две години като редовни учители в български училища“. („Медиапул“ – цялата информация ТУК)

---------------

Така е, когато се прекали с яденето на халюциногенни гъби.

Защото тези от „Задно в час“ са изцяло в света на фантазмите.

Най-инициативните и способни млади хора никога няма да се заврат в училищата при днешното скапано състояние на образователната ни система!

Най-малкото пък ще отидат да запълват дупки в „отдалечени райони, с по-нисък социален статус“, иначе казано – където никой не иска да отиде и където не могат да се намерят дори нередовни (без съответната специалност) учители.

На повечето от инициативните и способни млади хора май едното им око все към чужбина гледа, а „Заедно в час“ напира да ги прави български даскали.

Несъмнено, прекалили са с гъбите!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.