петък, май 29, 2009

Дайте рамо на Богомил Шопов!

Кандидатът за евродепутат от листата на Зелените Богомил Шопов - Бого помоли за подкрепа. Който все още не знае кой е Бого Шопов или знае малко за него, може да прехвърли и повече материали от неговия блог, за да се убеди, че става въпрос за един достоен мъж, който би тежал на мястото си в Европейския парламент.

От своя блог Дзвер, въпреки че няма да гласува за Зелените, също призова за подкрепа на Богомил.

И аз няма да гласувам за Зелените, но казвам:


1. Всички вие, които не искате да гласувате за представителите на тройната коалиция, но едновременно с това недолюбвате Иван Костов, не ви се нрави бабаитлъка на Бойко Борисов, осъзнавате простотията на "Атака" и слугинажа на "Ред, законност и (държавна) сигурност" - гласувайте за Зелените с преференция за БОГОМИЛ ШОПОВ!

2. Всички вие, които кършите ръце и се оплаквате, че в политиката битуват все "стари муцуни" и не искате да гласувате за такива - гласувайте за Зелените с преференция за БОГОМИЛ ШОПОВ!


И още минутка внимание: Преференцията означава, че може да отбележите в листата предпочитания от вас кандидат! Богомил Шопов е на шесто място, затова отбележете при гласуването името му (ще имате тази възможност!). Това му дава шанс „да се изкачи” по-нагоре, а при достатъчен брой преференции – да заеме първо място!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.