сряда, май 27, 2009

Цветен Щирлиц! А цветен майор Деянов?

Руското движение „Комунисти от Петербург и Ленинградска област” ("Коммунисты Петербурга и Ленинградской области") е известно с ексцентричните си приумици. Преди тазгодишния осми март например то призова руските жени... да не слушат песните на Филип Киркоров, когото лидерът на движението нарече "субкултурен контрареволюционер" ("гламурный контрреволюционер").

Сега четем в Каспаров.Ru, че активисти на „Комунисти от Петербург и Ленинградска област” предприемат опити да осъдят телевизионния канал „Русия“ („Россия“) и неговия заместник генерален директор Александър Любимов заради създаването и излъчването на цветен вариант на някогашния телевизионен сериен филм „Седемнадесет мига от пролетта” ("Семнадцать мгновений весны").

Цялата тази ситуация, научаваме от един друг твърде достоверен източник, отказала на свой ред български ентусиасти да зарадват нашата публика с цветен вариант на българския телевизионен сериал „На всеки километър”. Причината за въпросното отстъпление е съвсем сериозна: ами ако изведнъж срещу това начинание се опълчи Минчо Минчев с многобройната маса и сериозните ресурси на партия „Нова зора”! Лоша работа!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.