събота, май 16, 2009

"Черният клип" не е на БСП. А "червените яйца"?

Като същински Александър Матросов се хвърли Минчо Минчев да защитава честтна на БСП заради "черния клип". И загина геройски, оплитайки се като пате в кълчища в собствените си обяснения. Виж подробности при Марфи.

Ние обаче му вярваме на Минчо Минчев, защото няма как да не му повярваме: БСП няма нищо общо с "черния клип", въпреки че станишевият експерт Меликов е регистрирал първоначално boykostov.org!!!

Но същевременно ни гризе друг въпрос: Чии са червените яйца под надслов "Червеното е най-яко", които бяха налепени край ихтиманската гара по Великден?:


Има много възможни отговори. Яйцата може в краен случай да са на "Нова зора", може да са персонално на Минчо Минчев (Кажи си, Минчо!), а може изобщо да не са яйца, а само да ви се струва, че са яйца. Не си мислете обаче, че яйцата са на БСП. Няма такова нещо!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.