петък, ноември 21, 2014

Играта

Гледам във Фейса – възмущават се разни хора, че трите наши деца от Евровизията били разкарвани насам-натам, срещали се с този и онзи, а едното даже припаднало, не издържало на напрежението.

Късно е, много късно е обаче да се възмущавате!

Когато трябваше да негодувате, че вкарват десетгодишни деца в шоу бизнеса (където - между другото - едни възрастни чичковци и лелки правят тежки бали от пари), вие ръкопляскахте и запалихте интернет пространството с „ах“, „ох“ и „осанна“.

Ако сте очаквали нещо друго сега, значи сте били доста наивни.

Шоу бизнесът си има свои правила и те – уви! - не са свързани само с излизането на сцената.

Сега тези деца чичковците и лелките ще ги изстискат като мокри парцали до последно, след което ще ги захвърлят, както се захвърлят непотребни и безполезни вещи, и след месец-два никой вече няма да се сеща изобщо за тях.

Ще започне търсенето на нови жертви (не слагам думата в кавички, защото определено смятам децата - всички, не само нашите! - използвани от шоу бизнеса наистина за жертви), ще има пак „ах“, „ох“, „осанна“ и ръкопляскания, а после - отново учудване и възмущение: „Ама защо така?“.

Ами как защо - защото такава е играта…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.