сряда, ноември 12, 2014

"В понеделник ще е късно"

Така се казва третата стихосбирка на поета Добромир Банев, която беше представена вчера в книжарница „Хеликон България“, град София.


Стиховете, събрани в малката – но не по съдържание малка! – книжка, ще зарадват безусловно всеки, който има сърце за хубавата поезия.


Редактор на стихосбирката е поетесата Маргарита Петкова, един безспорен гарант за качество, ако ми позволите да се изразя така грубо и непоетично, защото не ми е дадено от Бога да съм нежно лиричен като Добромир и Маргарита.


И за да не ви губя времето, ето ви едно малко филмче с няколко от стихотворенията, влезли в стихосбирката, изпълнени от самия поет по време на представянето.

Вижте филмчето и се надявам то да ви убеди, че – докато не е станало късно – трябва да потърсите стихосбирката „В понеделник ще е късно“ на Добромир Банев…


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.