понеделник, януари 25, 2010

РЗС на сянка

Огромен боабаб ще бъде пренесен от сърцето на черна Африка и посаден пред Народното събрание. Под сянката на боабаба ще се настани правителството в сянка на РЗС, за което Яне Янев обяви, че ще бъде в най-скоро време сформирано. Най-горния клон на боабаба ще възсяда сам Яне, за да води както заседанията на правителството, така и форумите на своята партия, която също отдавна като че ли е минала в сянка.

Отначало замисълът бил дървото да е най-обикновена нашенска слива, но поради многобройните членове на Яневата организация било пресметнато, че сянката ще е много малка, затова изборът паднал на африкански боабаб. Пък и ако Яне се покатери на сливата, както казахме по-горе, че ще се случва, какво ще кажат хората: „Яне се качил на слива!” Някаква двусмислица май се получава?..

Така че чакаме боабаба. И мъдрите решения на мъдрото правителство в неговата сянка.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.