събота, януари 30, 2010

Знаех си аз

Когато рекоха някои, че „Аватар” е велико нещо, не се съгласих, защото каквато и модерна одежда да наденеш на една банална историйка, тя си остава банална, а филмът не става с нищо по-значим като филм.

Все едно да премениш една грозотия в дрехите на принцеса и да твърдиш, че дрехите са я направили Спящата красавица. Не му завиждам на този принц, който ще дойде да целуне грозилището, пък ако ще 3Dх10 очила да е надянал.

Впрочем, нещата си следват своя нормален ред. Вече имаме сериозна заявка за еротичен филм в 3D формат. И тъй като заявката е направена от режисьора на „Калигула”, можем да не се съмняваме, че филмът ще бъде откровено порно.

А аз предварително си знаех, че пътят на 3D-то няма да отведе до нищо сериозно. Започна с "велик" екшън, ще завърши с "велико" е*ане.

Приятно гледане!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.