вторник, януари 05, 2010

Пак за звездите и новата партия

Както каза един звездоброец, за което и ние своевременно уведомихме, през следващата година ще има нова партия. Със стара муцуна начело. Така допълни вдъхновеният от звездната конфигурация ясновидец.

Милен Цветков вметна, че може би това ще е партия на президента Първанов. Ама не позна. Милен Цветков не е нито звездоброец, нито влъхва, нито най-обикновена врачка. И не познава.

Партията, разбираме сега, ще е на Татяна Дончева. Която имала „нов ляв проект” и „неочакван и голям брой симпатизанти” (подробности – „Mediapool”).

Те всички, като им теглят шута отнякъде, имат „нови проекти” и „голям брой симпатизанти”, зяпнали някой да ги нахрани с пет риби.

Само че номерът няма да стане. Евангелието е литература и прякото му отъждествяване с живия живот води само до конфузии.

А ние продължаваме да държим на казаното вече. Новата партия ще вземе на следващите избори 0.01-0.03%.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.