събота, януари 09, 2010

Големият брат отстъпва

Някои казваха: „Няма нужда от протести, това не решава нещата, това не е пътят, уличният натиск не е демократичен, това онова, онова това...”

Бойко Борисов каза (според Mediapool): „"Няма да се навлиза в личното пространство на гражданите, а тази възможност ще се ползва при разследването на тежки престъпления". И „...призова гражданите да не ходят на 14 януари пред парламента, защото въпросът вече е решен".

Какво излезе? Че май има нужда от протести, щом само наближаването на един такъв накара Борисов и Цветанов да пуснат мигач за завой.

А иначе планираният протест трябва да се състои!

Първо, защото Бойко Борисов не един път е сменял мнението си и намеренията си както луната сменя облика си. И трябва да му се диша постоянно във врата.

Второ, за да им е за урок на управляващите: да мислят предварително какво говорят и какво смятат да вършат, за да не се излагат след това като кифладжии.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.