неделя, юни 22, 2014

Инкубатор за идиоти

Автор: Алексей Заводюк

Превод от руски: Павел Николов

Вероятно за някои много важни неща, за които аз не зная, на Бог са му необходими не само умни, но и глупави хора. Затова за умните хора Бог е създал Америка, Израел и Украйна, а за идиотите е създал Русия. Един голям резерват за размножаване на идиоти.

От идиотизъм като медицинска диагноза в Русия е болно около 85% от възрастното население. Именно такъв е общият рейтинг на Путин, Зюганов и Жириновский. В Украйна действащата власт никога не е имала повече от 25% и за мене това е неоспоримо доказателство, че украинците са 3 пъти по-умни от руснаците.

Нито в една страна по света няма такава мръсотия в коментарите към интернет постовете както в Русия и у хората, ориентирани към Русия. Езикът им е тъпа тролска мръсотия. Главата им не може да роди нито една умна мисъл. Само проклятия и тонове злъч върху всичко наоколо. След четене на руските коментари оставаш с усещането, че Русия има шампионат по идиотизъм и жителите на тази страна участват активно в него.

Любима тема на руския идиот е Украйна. Щом стане дума за омразните хохли, потокът на руската безсъзнателност не може да бъде спрян. Цялата същност на черната руска душа застава разгърдена пред нас. Мегатонове помия се изсипват върху народа, който уж се смята за братски.

Руският идиот много обича съревнованията. Любимо занятие на руския идиот е да се съревновава с Америка. Но тъй като руският идиот не може да се съревновава с Америка по мозък, поради отсъствието на такъв у него, той се съревновава с Америка по това, в което най го бива – по идиотизъм. Всъщност, американците ще бъдат много учудени, когато разберат, че Русия всъщност си съперничи именно по такъв начин с тях в геополитиката.

Руският идиот е високо духовно същество. Резултат от дългото присъствие във високите духовни сфери е, че одухотвореното руско същество не може да стои редом с по-малко одухотворените същества от други националности. Когато до руските високо духовни организми има американци, прибалтийци, поляци, грузинци или не дай боже украинци, руският идиот започва да бълва обилни мръсотии във вид на словесна диария.

Най-духовни същества в Русия са офицерите от КГБ Путин и Гундяев. На трето място по духовност е Рамзан Кадиров. Той не е служил в КГБ, но затова пък всички се страхуват от него, а това е основен показател за равнището на духовност в руския организъм.

Домът на руския идиот е винаги в пълен ред. Той вече се е научил да не говори глупости, от една седмица не бие жена си, построил е ултрасъвременни автомагистрали по цяла Русия, науката и медицината в страната му са световно известни със своите невероятни постижения, канят руските футболисти да играят в националния отбор на Бразилия, но те отказват заради ниската духовност на бразилците, в Русия няма корупция, там са най-честните съдилища, прокурорите живеят само със заплатата си, а милицията е изобщо отменена, защото няма бандити. Вместо милиция там вече има полиция, която поради пълната липса на престъпност се занимава с разгромяването на митинги срещу войната с Украйна, които се провеждат от последните единици бездуховни същества, само по някакво чудо оцелели в Русия.

И тъй като руският идиот няма какво повече да прави вкъщи, всичките радости на своя високо духовен руски свят той носи на съседите си. В това се състои главната му жизнена мисия – да отиде там, където никой не го е викал, и да дава съвети на тези, които нямат нужда от тях.

Руският идиот знае точно кой е виновен и каква е националността на виновника. Руският идиот знае как ще свърши всичко. Руският идиот е способен да предсказва бъдещето. Понякога от предсказанията му се изпотява даже и Господ Бог.

Няма такава гадост, която руският идиот да не е готов да направи заради духовността. В името на тържествуващата духовност руският идиот е способен да извърши всякакви престъпления и с невиждана лекота да намира оправдания за тях.

Както свидетелства цялата история на руския идиотизъм, той не се лекува. Нещо повече, съществува мнение, че руският идиотизъм не трябва да се лекува, защото той в действителност е защитна реакция на изплашения организъм среща такива дразнещи руския идиот фактори като ум, чест, съвест и човешко достойнство.

Основни признаци на руския идиотизъм:

Вяра в Путин.

Вяра в това, че руската телевизия казва истината.

Вяра в това, че Русия е велика страна.

Вяра в това, че целият свят е враг на Русия.

Вяра в това, че има две мнения: на руския идиот и неправилно.

Вяра в това, че Сталин е пращал руските идиоти в Сибир, за да ги направи велики.

Вяра в това, че ако издигнеш паметник на своя палач, той ще стане по-мил от родната ти майка.

Живот с натрапчивата мисъл да спасиш света от америкосите и бандеровците.

Ако руският идиот е изживял живота си и не са го цапнали нито един път по мутрата заради неговата духовност, такъв живот руските идиоти смятат за изживян напразно!

БЕЛЕЖКА НА ПРЕВОДАЧА

И друг път съм казвал, че всичко преведено в този блог, дори да се отнася за друга страна, засяга живо България и българите.

Приложете горните думи от статията (с малки изменения, налагащи се преди всичко от регионалността и националността) към тези наши патрЕоти на долната снимка, които дават ум на Европа, носейки плакат с две крещящи правописни грешки, и ще видите как ще им дойдат точно по мярка.

Идиотизмът и у нас е доста на мода...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.