неделя, януари 12, 2014

Няма нужда от чипиране

Последният хит в областта на конспиративните теории е задължителното чипиране на българите.


Из интернет се търкалят препечатки от западни жълти издания, представяни за самата истина от най-горна инстанция, анонимни клипчета с грозящ характер, каквито човек може да направи при домашни условия, и постери като горния с изтекъл срок на годност (вижте годината!).

Но дори да повярваме в тази поредна фантасмагория, родена из главите на хора с нула самочувствие, които си четкат егото с мисълта, че „господарите на света“ се интересуват живо от техните мисли, чувства и житейски щения, неминуемо ще се изправим пред лицето на необоримия факт, че в България просто няма нужда от чипиране.

У нас, ако някой от силните на деня се заинтересува от някого, просто му изпраща няколко полицаи, които вземат необходимите данни от него и ги съобщават тутакси на поръчителя за използването им по негово предпочитание.

Случаят с екипа на телевизия ARTE е пресен пример.

Така че при това положение на нещата кой ще ти харчи пари за чипове…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.