вторник, август 27, 2013

„Протест“, бр. 4, мръсна пяна и Раймонда Диен

Излезе брой 4 на вестник „Протест“.

Вестника може да прочетете ТУК.

Можете също така да го свалите на компютъра си и при възможност да го разпечатате и да го дадете да го прочетат хора, които нямат възможност да го четат в Мрежата.

А междувременно, пред перспективата със завръщането на депутатите да се активизират протестите срещу правителството, на повърхността на врящото гърне изплува мръсна, позабравена вече пяна.

Доста на зор трябва да са управляващите, за бъде активиран отново Симеон Сакс Кобург и Гота (за стотен път казвам, че това му е истинското име!), а на кой бог и за какво се кланя внукът на Фердинанд Лисицата, на всички е ясно.

Появи се и момчето за мръсни поръчки Богомил Бонев с принос към епистоларния жанр като един от лидерите на описаното вече от нас смехотворно движение „СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ“.

„От името на над 1500 членове на фейсбук-групата „София без блокади“ – пише Богомил Бонев в писмо до главния прокурор, министъра на вътрешните работи и прочее чак до медиите.

Лъжеш, Бонев, както винаги – в момента (7 часа сутринта, 27 август) групата е 1475 души, събрани по принципа „добави“, при което мнозина от „членовете“ може изобщо да не знаят, че са вътре, както например там се е озовал Šerif Ajradinoski, който явно чак от Подгорци, Словения, дава знак, че му пречат протестите в София.

А как ще ме спре Богомил Бонев да не протестирам (евентуално да не блокирам), изобщо си нямам на идея, защото писмата са „дума дупка не прави“.

Или може би Любка Качакова (и тя лидерка на безблокадниците!) ще легне на релсите пред влака като Раймонда Диен, за да не мога да дойда в София?

Знам ли…

----------------------------------------------------

ПОСТОЯННА ПРИПИСКА

(ще се появява под всяка публикация до Оставката):

Протестите #ДАНСwithme не са за това кой ще дойде на власт, а за това, който и да дойде, да знае, че допусне ли сериозна грешка, трябва да си вземе шапката и да напусне политиката, иначе гражданите ще излязат на улицата и ще го изхвърлят оттам...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.