сряда, октомври 14, 2009

Глобалното затопляне – лъжа!

Глобалното затопляне никога не ме е интересувало. Най-малко ме интересува сега, когато навън стана студено, два дена вече духа пронизващ вятър, а вчера на Вакарел прехвърчаше сняг.

Не е така обаче с еколозите. Не си дават те глобалното затопляне! И няма как да е иначе. Тази сладка дъвка от световен мащаб изпуска ли се?

Обаче…

„Ръкотворен апокалипсис няма да има, твърди Първи канал (руска телевизия – бел. П.Н.). Миналата седмица зрителите видяха документалния филм „Историята на една лъжа, или глобалното затопляне”(„История одного обмана, или глобальное потепление”), в който без алтернатива се обявява, че теорията за глобалното затопляне под въздействието на антропогенен фактор е ненаучна. Авторите на филма твърдят, че тя е била изфабрикувана от еколози-паникьори и е възприета от политиците в различни страни като инструмент за борба за власт” – пише вестник „Новая газета”.

Де го чукаш, де се пука!..


П.П. Филма „История одного обмана, или глобальное потепление” можете да свалите оттук. Няма български субтитри.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.