събота, декември 20, 2008

Ако Станишев беше умен...

Ако Станишев беше умен, сигурно щеше да си мълчи. Защото колкото пъти вземе думата, все глупости ръси.

Първо, проблемите на хората трябвало да се решават с диалог, а не с протести. Ще ти се, мишко, сирене, ама не си познала - това да не ти е страна от бившия социалистически лагер! Какъв диалог след якото оливане по всички показатели?! Не диалог, ами - пусто дърво неодялано! Па бой по коалиционния задник!!

Второ, някой се опитвал да превърне протестите в политически! Че те, скъпи Сергей Дмитриевич, и без това са си политически! Защото са резултат от некадърната политика на некадърната тройна коалиция. А всеки протест срещу некадърна политика е политически, независимо дали го оглавява политическа партия, или неполитически инициативен комитет. Така че фойерверки няма да има. И вместо фойерверки скоро могат да полетят камъни.

Трето, протестът на полицаите бил използван, за да се създаде сред тях недоволство (като им се вмени, че няма да получат коледна надбавка!), та по време на протестите в петък, 19.12., полициата да не бъде мотивирана за действие и да се стигне до настъпване на пълен хаос. Ето - на това му се вика проницателност, та дрънка. Авторите на теорията за световния еврейски заговор изобщо не струват и пукната пара пред нашия премиер! Той ги сложи всичките в малкия си джоб!!

Но, извън смешното и жалкото, ако Станишев беше наиситна умен, щеше не само да си мълчи, а щеше да направи и още нещо. Да си вземе шапката и да ни освободи от присъствието си, защото явно не е за това, с което се е захванал. Ако беше умен. Но не е.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.