събота, септември 26, 2015

Моят избор за изборите

На местни избори не гласувам за партии, това съм го казвал винаги, гласувам за хора.

Ами ако от ДПС предложат качествен човек, попитаха ме веднъж едни познати, на което отговорих по единствения възможен начин: „Че откъде ще го вземат!“

Толкова за глупавите въпроси и техните лесни отговори.

Вярно е, че два пъти моят избор ме разочарова (първият кмет след промените Кирил Караиванов и сегашният кмет Калоян Илиев), в останалите случаи моите кандидати не спечелиха, така че – не мога да се оплача (ама от тези, които спечелиха срещу тях, мога!).

На избори, въпреки всичко, трябва да се гласува, забелязал съм, че после най-големите мръчкачи са именно тези, които в изборния ден са си стоели у дома, но това е друг въпрос.

Така че аз вече имам своя кандидат за кмет на община Ихтиман и това е господин Стефан Патъров (№ 14 в бюлетината).


Ще гласувам за него и няма да обяснявам защо, всеки има глава на раменете си, да мисли с нея, защото това станало вече пословично от няколко години филмче обяснява какво се случва след изборите, ако не си мислил с главата си.


А това е предизборният екип на господин Патъров, виждам там лица на познати хора, за които не само аз, но и много ихтиманци могат да кажат само добри неща.

За общински съветници ще гласувам също с листата на господин Патъров, като ще използвам правото си за преференция; листата (№ 14 също) е следната:

1. Стефан Ангелов Патъров

2. Кирил Иванов Узунов

3. Светослав Йорданов Георгиев

4. Адв. Петя Ангелова Керезова

5. Румен Тодоров Димитров

6. Георги Димитров Рачев

7. Д-р Мария Асенова Новакова

8. Евгения Ангелова Йорданова

9. Радостина Иванова Въртийска

10. Миглена Атанасова Стоянова

11. Иван Владимиров Чадаров

12. Инж. Владимир Петров Михайлов

13. Теодора Иванова Колева

14. Борислав Илиев Чадаров

15. Росица Борисова Търнаджийска

16. Йордан Кирилов Андреев

17. Д-р Цветко Йорданов Цветков

И на трето, но не на последно място – ще отбележа ДА на бюлетината от референдума за електронното гласуване и ще я пусна в урната.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.