неделя, ноември 09, 2008

Вместо програма

След като се изяви като апологет на възродителния процес и на кретенската идея за списък, по който да се кръщават новородените, бат` Бойко (Борисов) не миряса и ни ощастливи с още една своя гениална визия:  "Бих направил всичко хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната..." (в-к "Стандарт").

Само така, дерзай, бат` Бойко! И ние сме с тебе! Първо, ще натикаме на всяка родилка в ръцете по един списък (избирай, така правят и в Щатите!), второ, ще се разправим с педеругите (паради ли, управление ли!), трето, с циганите (много са мръсни и миришат, бе!), четвърто, с евреите (ще ми организират световни заговори, а!), пето, с масоните (и тези май нещо тайно заговорничат!), шесто, с... абе - с всички, които не са като нас, не мислят като нас и не приличат на нас. Това ще ни е вместо програма. Бръснатите идиотчета на Расате ще ги използваме за челен отряд. А един достоен мъж от миналия век (името му е Адолф Шикългрубер) ще ни гледа отгоре и ще ни се радва!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.