петък, октомври 02, 2015

За настъпването на мотиките

Автор: Слава Рабинович

Превод от руски: Павел Николов

Моите поздравления. Благодарение лично на Владимир Путин, Николай Патрушев, Сергей Иванов и други забележителни КГБейци и „членове“ на Съвета за сигурност на Руската федерация, а също така и на лично припяващата (както винаги) Валентина Матвиенко и други изтъкнати „членове“ на Съвета на федерацията, Русия официално започна война на чужда територия.

Официалната версия е толкова бляскава и хитрогъза (нарочно не превеждам думата „хитрожопа“, добре е на български и като калка – бел. прев.), че звучи ето така: „…на територията на чужда държава, за да не проникне врагът у нас“. Разбира се, за говедонаселението това е много бляскаво и хитрогъзо. Като Америка, превърната в ядрена пепел. Като изгарянето на хранителни продукти. Като духовните връзки. Като Новорусия, защото държава Украйна не съществува. Като борбата с украинските фашисти, които приковават малки руски момченца по долни гащи към дъски за обяви. Направо така, както са си по долни гащи.

И така, Русия отвори втори фронт, след украинския. Всичките негативни фактори от свиването на руската икономика действат отдавна, но сега ще се усилят, както се усилва паренето на слънцето, ако вземем лупа и фокусираме слънчево петно на дланта си. Не, по добре е на челото си.

Срещу кого воюва Путин за режима на Асад от името на Руската федерация?

Днес в Сирия воюват „всички срещу всички“, като в детска игра, но опасна, защото я играят възрастни.

Турците воюват в Сирия срещу кюрдите, международната коалиция (без Русия) – срещу различните „ислямисти“ и Асад, „ислямистите“ – срещу Асад и коалицията, а саудитците – срещу Асад и Иран.

Съответно, от името на Руската федерация, Путин ще воюва в Сирия най-напред срещу саудитците.

А защо му трябва това на Путин и на неговата организирана престъпна групировка?

За да може тръбата в Европа да лежи спокойно. Наистина, тя вече почти не е нужна…

А през това време… През това време саудитците могат да поискат да свалят нефта до пода, както вече го направиха през 1986 година… по 10 долара за барел.

За разлика от Путин аз не съжалявам за краха на СССР. Но за разлика от Путин аз зная каква мотика е настъпил в момента. Забележителна е способността на кагебейците да повтарят настъпването на всички мотики при всяка крачка!

В Сирия всички воюват срещу всички, а Путин настъпва всички мотики. Подобното привлича подобното. Всички воюват. А той настъпва мотиките.

Там, където е ВЧК-ОГПУ-НКВД-КГБ-ФСБ – там има война, смърт, разруха, разпад и нищета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.