вторник, ноември 30, 2010

Световен заговор срещу Русия

Обичате ли да слушате глупости?

Защото аз обичам и от време на време, макар и рядко, си позволявам това удоволствие.

От слушането на глупости винаги си правя ценния извод, че съм прав като не вярвам на глупости и на хора, които говорят глупости.

Вчера сутринта например посветих известно време на руски клипчета за световни заговори.

В Русия „Протоколите на ционските мъдреци“ днес не са на мода.

Вероятно защото са адски изтъркани, а и вече има множество сериозни изследвания, доказали статуса им на фалшификат, при това изфабрикуван именно в Русия в началото на миналото столетие.

На дневен ред сега там е книгата на Колеман „Комитетът 300. Тайните на световното правителство“.

Четох скоро тази книга: пълна тъпня, в която всичко е сшито с бели конци, без нито едно сериозно доказателство (на руски език можете да я намерите тук).

Най-интересното е, че руснаците въртят, сучат и все изкарват така, че крайната цел на „световното правителство“ (свързано с масоните, естествено!) е да унищожи Русия.

Научих например за „Харвардския проект“ (за ликвидиране на СССР, вече осъществен) и за „Хюстънския проект“ (за ликвидиране на Русия, в процес на осъществяване).

Чух също така един „дядя“ (това ще рече „чичко“) да разправя, че едно от средствата на „световното правителство“ за деградиране на руснаците бил алкохолът.

А, здрасти!

Че те, руснаците, пият като змейове още от времето на Йоан ІV, че и по-отрано, какво „световно правителство“, какви масони, какви пет стотинки!

Впрочем, винаги ме е разсмивало твърдението колко тайни са тези „световни заговори“ и „световни правителства“.

Толкова са тайни, че разни „чичковци“ пишат цели книги, в които разказват с най-тънки подробности за тях.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.