неделя, септември 06, 2009

Брадата Николай се оригна просташки

Простащината ходи по хората. Няма как да подмине и пловдивския митрополит Николай. И понеже го бяхме позабравили, „светиня му” реши да напомни за себе си. И се оригна, че трагедията с корабчето „Илинден” била наказание от Бога заради концерта на Мадона. Според пловдивската брада Бог се разсърдил, защото хората не се съобразили с предупрежденията на Църквата и отишли на концерта.

Оставяме настрани антирекламата, която Николай прави на своя Бог, представяйки го как заради концерта на Мадона дави хора, които нямат нищо общо с концерта. Това си е проблем на самия Николай и на неговата Църква, която с такива водачи ще цъфне и завърже, когато на мене ми цъфнат и завържат налъмите.

Но като изключим горното, какво остава – една гола, безобразна, нагла простащина, наплюскала се изобилно на трапезата на човешкото нещастие.

Отвратително!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.