неделя, април 12, 2015

Мястото на Путлер в историята е вече предопределено

Автор: Слава Рабинович

Превод от руски: Павел Николов

През 1938 година Адолф Хитлер анексира Судетската област, част от Чехословакия, основавайки се на това, че там живеят много етнически немци.

Олимпиадата в Берлин се провежда малко преди това.

По цяла Германия преследват национални предатели.

През 2014 година Владимир Путин анексира Крим, част от Украйна, основавайки се на това, че там живеят много етнически руснаци.

Олимпиадата в Сочи се проведе малко преди тава.

По цяла Русия преследваха национални предатели, един от които, поставен в самия център на плаката за националните предатели, екзекутираха на централен мост в Москва с изстрели в гърба през 2015 година.

Историята е фалшифицирана, на СССР и РСФСР се приписват някои роли, които никога не са играли по време на Втората световна война, и обратното, отричат им се много престъпления, включително започването на Втората световна война като агресор.

Изобщо не е за учудване, че Путлер ще се окаже в компанията на световни аутсайдери и други заблудени по време на военния парад в Москва на 9 май 2015 година.

А вие бихте ли могли да си представите нещо друго? При всичките тези обстоятелства там да отидат представители на страните, които Путлер шантажира с ядрено оръжие в пряк ефир, докато новият му Гьобелс предсказва превръщането на САЩ в ядрена пепел?

За Путин всеки празник от подобен мащаб и от подобно значение е „сакрален“. Той е значителна част от неговата пропаганда, имаща за цел да поддържа в тонус 200 милиона зомбита, за да задържи незаконно личната си власт, която узурпира по същия начин като Адолф Хитлер и Йосиф Сталин.

Никой не знае какво ще ни предложи близкото бъдеще, но едно е известно с точност: мястото на Путлер в историята е вече предопределено, колкото и да се стараят да го фалшифицират днес.

Моето семейство, както милиони други семейства, има много сериозни основания за дни на скръб и памет в началото на май. И тези дни изобщо не са свързани с имената на такива международни престъпници като Хитлер, Сталин и Путин. А и да са свързани, то е с отвращение и презрение.

Всичко можеше да бъде иначе, Владимир Путлер, всичко можеше да бъде иначе…

Но не стана и повече никога няма да стане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.