СЛУЖБОМЕР

понеделник, октомври 28, 2013

Жадни за учене

Оказва се, че студентите, затворили Ректората на Софийския университет, наистина пречат на жадни за наука и просвета младежи и девойки.

Вчера едни такива, обзети от спонтанни пориви да учат, да учат и пак да учат, се опитаха да превземат с щурм Алма Матер.

Ето част от тях.


Лицата на ощетените „студенти“ с кожените тужурки видимо излъчват завидна интелигентност, а очите им (доколкото можем да ги видим) горят от плам за усвояване на знания и разум.

Момичето (?) пък отдолу, на което „окупаторите“ също пречат да учи, е от по-друг сорт.


Десислава Славчева е студентка, факт.

Както е факт обаче, че учи не в Софийския университет, а в Стопанската академия "Димитър Ценов", град Свищов, което ми напомня вица за дългия молив, ама няма да го разказвам, че не е много за пред хора.

Иначе, казват, госпожица (?) Славчева е активист на БСП, което пък докарва нещата на мястото им.

За тези, да излъжат, е като да кажат „Добър ден“…

4 коментара:

 1. Не е далече времето когато студенти окупираха учебните заведения "спонтанно"- е после от САЩ си признаха че са им плащали, но каква полза /те и за покушението срещу Папата си признаха че е било провокация, но нали Сергей Антонов така си отиде мърцина/- така, че не ми ги хвалете тези т.н.студенти-протестиращи-после ще се разбере кое как и защо, и резултатът няма да е в тяхна /Ваша/ полза.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А къде мога да прочета признанието от САЩ, че е било плащано на студентите преди? Както и признанието, че покушението срещу Ийон-Павел II е провокация? (само че без жълта преса, надявам се да видя официални документи)

   Изтриване
 2. У нас се сбиха две банди и това си е...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Никой с никого не се е сбил изобщо, не се получи... А някои точно това чакаха...

   Изтриване

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.