сряда, декември 29, 2010

Враг пред портата

От лесно, че по-лесно.

Вместо да свършиш някаква работа, за което се изисква да си мръднеш задника, че и мозъка, по-лесно е да шариш наоколо с оптическия мерник и да търсиш кого да гръмнеш.

За да разбере народът, че все още шаваш.

Мишената може да е всякаква.

Я Мадона.

Я „Последното изкушение на Христос“.

Я статуя на Аполон.


„Намерението на общинската управа в Созопол да издигне 13-метрова статуя на бог Аполон, съществувала в древността, на входа на пристанището в града, беше посрещната на нож от сливенския епархийски съвет… Според владиката и членовете това е антиправославен проект, който ще нанесе непоправими духовни и нравствени вреди на Созопол и неговите жители.“ (вестник „Дневник“)


Не зная защо, ама когато килимявките се размърдат от лоясалата си летаргия, все простотии ръсят, та на човек чак да му се доповръща.

И като казвам, че тези мрасобеси нямат място в училищата, където само ще пълнят с глупостите си главите на децата, някои хора ми се сърдят.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.