сряда, юни 30, 2010

БАС

Първанов се срещнал с ръководството на БАС.

Що е БАС ли?

Български антифашистки съюз.

Най-плесенясалата, най-мухлясалата, най-консервативната, най-ретроградната и - естествено! - най-смехотворната прослойка български болшевики.

Тези, чийто кръгозор не надхвърля „Партизан за бой се стяга“, „Елате хиляди младежи“ и – разбира се! – „Широка страна моя родная“.

И понеже тях винаги ги е гонила и ще ги гони манията за преследване, почетният председател на антифашистите Велко Вълканов се оплакал на президента, че имало ксенофобски и неонацистки прояви срещу членове на съюза.

Ето на това му се вика да си спал на течение.

Членовете на БАС са все около осемдесетте, дето се вика – малко цинично, ама народна мъдрост е – некрологът на всичките им се подава от джоба, бръснатите тикви едва ли даже подозират за съществуването им, ама като те гони параноята, спасение няма.

Като ония ленинградски (не санктпетербургски, а именно ленинградски) другари на нашите другари, които писаха, че Северна Корея изяде футболния пердах, защото американците отвлекли през нощта няколко севернокорейски футболисти и ги заменили с техни двойници от Южна Корея.

Не са ли симпатяги, а?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.