събота, октомври 11, 2008

Циркът - на друг адрес

Премиерът Станишев нарече "циркаджии" хората, които му подписаха "уволнението". Ама сбърка. Циркаджиите се оказаха на друго място. В ДАНС. Оттам признаха, че са организирали "лов на вещици" чрез събиране на "информация за лица, фирми и медии, която трудно би могла да се съотнесе към предмета на делото" (информационно дело "Галерия"). От своя страна Петко Сертов се оказа "ни чул, ни видял" - никой не му докладвал за тези неща, намирал се в отпуска, а дали по това време заместникът му Иван Драшков е "чул и видал", така и не стана ясно - уволниха го, защото се подписал срещу Татяна Дончева. От трета страна се разбра, че делото "Галерия" било пълен провал - не постигнало целите си.

По-голям цирк от това - здраве му кажи. Сега чакаме кой ще напусне цирка заради цирковото представление "Галерия" - някой от цирковата дирекция или някой дребен цирков клоун (колкото да се замажат очите на публиката).

П.П. А на ДАНС не му ли бабува Станишев?! Да ами! И как след това да речеш, че не е ТОЙ специалистът по цирковете!..


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.