вторник, декември 08, 2009

Една идея, която чака реализиране

Идеята е на блогъра Валентин Михалев. Воден от мисълта, че в България все още няма изградено гражданско общество, а гражданските организации, доколкото ги има, не вършат за пукната пара работа, Валентин предлага да се постави началото на гражданско обединение на българските блогъри под надслов „Обединени български блогъри”.

За да не преразказвам нещата и да обезличавам с преразказа си свежестта на оригинала, призовавам проявилите интерес, да прочетат трите материала на Валентин „Обединени български блогъри”, „ОББ във Facebook” и „ОББ-продължение”, даващи разяснения по въпроса.

А аз в заключение само ще кажа на тези, които ще възразят, че от това няма да излезе нищо: „И така да е, не си ли струва да се опита?!” Хайде да не припомням пак какво казва един герой на Жоржи Амаду…


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Анонимни потребители не могат да коментират. Простащини от всякакъв род ги режа като зрели круши! На коментари отговарям рядко поради липса на време за влизане във виртуален разговор, а не от неучтивост. Благодаря за разбирането.